Police

Neimar Jr, nova nada međunarodnog fudbala i modna ikona, je novo lice reklamne kampanje Police S/S 2014.

Kolekcija naočara Police 2014 kombinuje tradicionalna obeležja brenda sa modernim finišom. Hrabar i savremen dizajn sunčanih i optičkih naočara oslikava jak identitet i urbane korene brenda.

Kolekcija Police sunčanih naočara označava stil osamdesetih uz rock & roll buntovništvo, ponovo otkrivajući atribute koji čine brend uspešnim dugi niz godina.

Plava ogledalo stakla na metalnim i acetat okvirima je potpis Police nasleđa. Klasični oblici su dostupni u bordo, havana, crnoj i drugim novim nijansama prefinjene zelene i plave. Specijalno napravljen Police brend sadrži kao karakteristiku legendarno gotsko slovo "P" u čitavom asortimanu, i prerađen je u mat efektu neprozirnih nijansi.

Klasičan Police logo može se uvek naći u Vintage liniji dok gotičko „P“ pojačava rock & roll temu kolekcije.

Neki od modela Police sunčanih naočara iz naše ponude:Veran svom urbanom imidžu, POLICE brend vam predstavlja svoju novu klasičnu kolekciju naočara, koja ima sofisticirani zaštitini sloj, a ram je ojačan metalnim delom koji je dograđen na ručkice.

Naizgled jednostavan ram krije u sebi zaštitini sloj u novoj i originalnoj dvobojnoj nijansi: burgundi crvena, sloj havana braon, crna, prefinjena oker žuta i plava.

Ono najotmenije, kao i sama rokenrol duša kolekcije je preneta metalno-višeslojnim stilom u kombinaciji sa ručicama koje karakteriše tradicionalno slovo "P" napravljeno u gotskom stilu. Dizajn ručkica je poboljšan detaljnom i originalnom obradom, kao što su dve tanke, perforirane horizontalne linije koje daju ručicama elastičan i izdržljiv kvalitet. Ramovi su napravljeni od isprobanog i poznatog visokotehnološkog NXT ® polimera koji je vrhunski materijal, i oni su i dalje vrlo popularni, a nude se u širokoj paleti svetlih i mekanih boja, minimalne debljine.

Originalni dizajn i moderni detalji karakterišu stilove pravougaonog oblika zahvaljujući uzajamnom dejstvu boja, prenetim kontrastnim klinovima na ručkicama uparenim sa struganim metalnim delovima sa prednje strane, i plastikom u slojevima različitih boja i svetlih sofisticiranih nijansi. Linearne oblike koji su u blagom obliku leptira karakterišu uzdržljive (konzervativne) boje, i ukrašeni su sa metalnim ornamentima.

Neki od modela Police dioptrijskih naočara iz naše ponude:Optika Zorić